Simag Total Instal S.R.L este dedicată respectării dreptului la viaţă privată al tuturor vizitatorilor sitului Web aer-conditionatiasi.ro. În această secţiune se descrie modul în care Simag Total Instal S.R.L încearcă să protejeze informaţiile personale pe care le primeşte.

 

Informaţiile colectate şi utilizarea lor

 

Nu preluăm informaţii personale de pe acest site fără cunoştinţa şi permisiunea dumneavoastră.

 

Există anumite zone ale sitului în care vi se solicită să ne puneţi la dispoziţie informaţii personale despre dumneavoastra, cum ar fi momentul în care vă inregistraţi detaliile şi produsele achiziţionate, în care solicitaţi o broşură sau vă abonaţi la un news letter.

 

Cånd se solicită informaţii cu caracter personal, vizitatorilor li se oferă posibilitatea de a refuza şi de a nu primi corespondenţă din partea Simag Total Instal S.R.L

 

Protejarea informaţiilor vizitatorilor

 

Simag Total Instal S.R.L implementează o gamă largă de măsuri de securitate pentru a păstra în siguranţă informaţiile dumneavoastra personale. Informaţiile personale ale utilizatorilor sunt păstrate în reţele securizate şi pot fi accesate numai de un număr limitat de angajaţi ai echipei aer-conditionatiasi.ro şi ai agenţiilor terţe părţi, angajaţi care au drepturi speciale de acces la astfel de sisteme.

 

Comunicarea informaţiilor colectate entităţilor externe

 

Nici in prezent nici in viitor aer-conditionatiasi.ro, nu va vinde, nu va face schimb şi nu va transfera în nici un alt mod în afara companiei informaţii identificabile personal pe care vizitatorii le oferă în mod voluntar în orice formular de înregistrare sau de activitate promoţională.